Baví vás vařit a zkoušet nové věci? Sous-vide je moderní metoda vaření, při které se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pomalu a dlouho vaří ve vakuu při přesně kontrolované konstantní teplotě vody, která nikdy nepřesahuje bod varu.
Tato metoda je stále populárnější nejen mezi profesionálními šéfkuchaři, ale i domácími kuchaři. Díky ní dosáhnete skvělých výsledků, protože si potraviny ponechají svou přirozenou chuť, vůni i texturu a zůstávají krásně šťavnaté. Se sous-vide se vám podaří vykouzlit lahodný pokrm, který je rovnoměrně připraveny uvnitř i na povrchu.
Připravte si doma opravdový gurmánský zážitek, který jste si doposud mohli dopřát jen v luxusních restauracích.
Salente Suchef, Sous Vide vařič, nerez
2 489 Kč
od Expert.cz
Profi Cook SV 1159
2 405 Kč
od Mironet.cz
Lauben Sous Vide Stick Sv01
2 679 Kč
od 2 obchodů