Popis produktu
Tekutá čekanková vláknina ke slazení pokrmů a nápojů. Oslaďte si s ní život a přidejte do kaše ke snídani nebo pár kapek do čaje nebo kávy Čekankový sirup se vyrábí z kořene čekanky. Z této zajímavé suroviny se získává rozpustná vláknina inulin. Sirup je přirozeně bezlepkový (může však obsahovat stopy lepku) a díky vysokému obsahu vlákniny je zcela jedinečným sladidlem. Je chuťově neutrální a dá se používat přímo ke slazení pokrmů a nápojů (výborný je do čaje a kávy) nebo jej můžete využít jako zdravější náhradu cukru při pečení. Vynikající je na doslazení snídaňové kaše nebo na přelití palačinek či lívanců. Náš čekankový sirup je bez přidaného cukru a není dobarvován karamelem. Tipy na použití sirupu: domácí zmrzliny ovocné želé z agaru tofu krém, puding domácí rostlinná mléka sušenky, bábovky, koláče, muffiny... domácí limonáda, ledový čaj, smoothies marmelády, džemy Složení Tekutá čekanková vláknina. Může obsahovat stopy lepku.