Domů Dům a zahrada Domácnost Doplňky do kuchyně Pečení Dekorace na dort Dortisimo SweetArt Glukózový sirup (200 g)

Dortisimo SweetArt Glukózový sirup (200 g)

Dostupnost skladem
Výrobce Dortisimo
EAN 5999578440859
35 Kč
Do obchodu
Dortisimo.cz

Popis produktu

Základní surovina používaná v cukrářství. Jedná se o sacharidové sladidlo získané hydrolýzou pšeničného škrobu. Má podobu bezbarvého až lehce nažloutlého hustého roztoku s výraznou sladkou chutí, která je neutrální a tudíž neovlivňuje finální příchuť výrobku.Použití glukózy: Jelikož má silnou antikrystalizační schopnost (zabraňuje cukru rekrystalizaci po jeho rozpuštění) nachází glukóza v cukrářství široké uplatnění.   - krémy - získají lepší konzistenci, jsou vláčnější a pomaleji vysychají - mléčné a čokoládové potahovací a modelovací hmoty - zabraňuje jejich vysychání a zajišťuje elasticitu - zmrzliny - zvyšuje nášleh a zlepšuje texturu - karamel - zabraňuje rekrystalizaci cukrů - bonbony a karamely - udržuje hladkou texturu - pečivo, želé bonbony, fondány a čokoládové náplně - zadržuje vlhkost a v závislosti na jejím množství reguluje např. u bonbonů jejich konzistenci od měkké a žvýkavé až po tvrdou a křehkou - trvanlivost - zadržováním vlhkosti ji zvyšuje   Výroba slaného karamelu: 220 g smetany na šlehání 35% 90 g glukózového sirupu 120 g krupicového cukru 8 g soli 100 g másla Smetanu přivedeme k varu. Cukr, glukózu a sůl utavíme na karamel. Pak přidáme máslo a mícháme do rozpuštění. Přilijeme smetanu a krátce provaříme. Necháme vychladit v lednici kontaktně přikryté potravinářskou fólií.   Skladujte v suchu a při teplotě do 25°. Složení: 100% glukózový sirup EAN: 5999578440859

Parametry

Druh potahovací hmoty