Popis produktu
KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 250 ml šlehačky. Složení: cukr, pražená arašídová drť, rostlinný olej (palmový), sušené mléko, glukózový sirup, karamelizovaný cukr, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob (E1414), rýžová mouka, zahušťovadlo (E401), rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), emulgátor (E472a), aroma (s lupinou), barvivo (E150c), sůl. Výživové hodnoty (ve 100g výrobku): Energetická hodnota: 1975kJ/472kcal, sacharidy 74,8g, z toho cukry 62,5g, tuky 17,8g, z toho nasycené MK 9,7g, bílkoviny 3,7g, vláknina 1,7g, sůl 0,5g.