IREKS ENZYMA Karina Kokos 250g

Dostupnost skladem
Výrobce IREKS ENZYMA
62 Kč
Do obchodu
Sladke-Peceni.cz

Popis produktu

Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí kokosu. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně  vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 500 ml šlehačky. Složení: cukr, rostlinný olej, glukózový sirup, sušená syrovátka, sušené mléko, pšeničná mouka, rostlinný tuk, modifikovaný bramborový škrob (E1414), emulgátor (E471,E472b), zahušťovalo (E401), aroma, kyselina (E330) Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 2055kJ/491kcal, bílkoviny 3,4g, sacharidy 68,1g, z toho cukry 47,6g, tuky 22,6g, z toho nasycené MK 19,3g, vláknina 0,2g, sůl 0,5g Vyzkoušejte recept na čokoládové sušenky plněné kokosovým krémem. Recept najdete ZDE.