IREKS ENZYMA Karina Moccacino 250g

Dostupnost skladem
Výrobce IREKS ENZYMA
72 Kč
Do obchodu
Sladke-Peceni.cz

Popis produktu

KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.   KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Karina Moccacino má příjemnou kávovou chuť, je vhodná na výrobu oblíbených marcipánových kávových zrn či  jakýkoliv kávových zákusků. Postup: 250 g Kariny spojit s 125g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně  vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 250 ml šlehačky. Složení:  cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, rostlinný olej (plně ztužený kokosový a palmový), sušené mléko, modifikovaný kukuřičný škrob (E1412), kávová drť, glukózový sirup, sušená syrovátka, aroma (kávové).  Výživové hodnoty (ve 100g výrobku):  energetická hodnota 1730kJ/414kcal,  tuky 14,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 11,1g, sacharidy 62,1g, z toho cukry 55,2g, bílkoviny 9,8g, vláknina 7,5g, sůl 0,9g.