IREKS ENZYMA Karina Višeň 250g

Dostupnost skladem
Výrobce IREKS ENZYMA
80 Kč
Do obchodu
Sladke-Peceni.cz

Popis produktu

Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí višně. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.   KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně  vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 600 ml šlehačky.   Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, aroma, rostlinný tuk, kyselina (E330), sušené mléko, emulgátor (E472a), barvivo (E163, E120). Výživové hodnoty ve 100g: energetická hodnota 1576kJ/377kcal, bílkoviny 1,7g, sacharidy 84g, z toho cukry 55,1g, tuky 5g, z toho nasycené MK 3,2g, vláknina 1,6g, sůl 2,3g