Chystáte se na výlet, do školy, na hřiště, na kolo nebo do fitka? Všude tam – a i leckde jinde – je potřeba pravidelně doplňovat energii. Zapomeňte na proteinové tyčinky nebo tatranku a zakousněte se do pořádnýho kusu MMMASA! Vezmi MMMASO! s sebou a doplň si energii!
Tak kde si ho vezmeš ty?
- na výlet do přírody,
- na prázdniny k vodě
- do města na malý hlad
- při práci pro dobití energie
- na kolo nebo jinou jízdu
- při sportu a cvičení
- při hraní nebo jiné zábavě
- výživná svačina pro děti.
MMMASO můžeš vzít kamkoliv s sebou. Nechat ho v batohu, tašce nebo i kapse a sníst ho, až budeš mít hlad nebo chuť. j
Skladujte od 0 °C do +30 °C. trvanlivost minimálně 90 dní.
Výživové údaje na 100 g
- energetická hodnota 1356 kJ / 324 kcal
- tuky 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,6 g
- sacharidy 8,2 g z toho cukry 0 g
- bílkoviny 38 g
- sůl 2,9 g.
Dobře, ale jaké je složení? Samé dobré ingredience a žádné triky. Masný výrobek trvanlivý fermentovaný hovězí maso, jedlá sůl, přírodní koření, cukr, dextróza, startovací kultura konzervant: dusitan sodný.
Co musíme udělat, aby se z kvalitního masa stalo MMMASO?
Krátkou odpovědí pro ty, co nemají čas, je… Fermentace. Pro ty, co si najdou ještě minutku, se podíváme na trochu historie, celý proces fermentace a hlavně benefity, které to přinese zákazníkům.
Samotná fermentace vznikla před stovkami let jako způsob uchování potravin a jejich ochrany před zkažením. V moderní historii se vědecky potvrdily výhody fermentovaných potravin, které naši předci znali z praxe. Historický zlom nastal v roce 1919, kdy se objevily první patenty pro moderní fermentaci masných výrobků a následná desetiletí výzkumu tyto postupy zlepšovala. Díky tomu už dnes fermentace neprobíhá stylem pokus - omyl, ale plně kontrolovaným postupem s využitím přírodní startovací kultury.
Proces probíhá v přísně kontrolovaných podmínkách, kde se rozehraje spolupráce teploty, vlhkosti vzduchu a času. Nejde to uspěchat, a proto nám výroba každého MMMASA zabere mnoho hodin, aby měly bakterie mléčného kvašení klid na práci.
Při fermentaci je také zaudíme kouřem z bukového dřeva. Výsledkem je skvělá chuť a kvalita s dokonalým balancem fermentace a sušení. Šťavnatý energetický snack z kvalitního českého hovězího masa, na který jsme opravdu hrdí!
Jaké benefity přináší fermentované MMMASO každému z nás?
Pro všechny je zdrojem velkého množství přírodních bílkovin, a umí tak dodat sílu a energii v každé situaci. Dalším bonusem je původní účel fermentace - prodloužení trvanlivosti a odolnosti potravin.
Dosáhli jsme toho, že ti MMMASO vydrží minimálně 90 dní, a to klidně v batohu i ve 30 stupních.
Díky tomu bude MMMASO tvůj věrný společník doma nebo venku při práci, zábavě, sportu i cestách za dobrodružstvím. Skvělé maso pro každý den.
S jakým masem pracujeme a jaká je naše filozofie?
Naše hovězí je výhradně z českých chovů. Jsme řezníci hrdí na svou práci a vážíme si přírodních zdrojů, které zpracováváme. Proto se snažíme využít ty nejlepší části zvířete a chovat se zodpovědně vzhledem k ekologické zátěži, která chov a výrobu provází. Mezi krávou a býkem u nás neděláme rozdíl. Vždy jde o pečlivě vybrané maso té nejvyšší kvality.