Domů Filmy, knihy, hry Knihy Obiloviny lidské výživě

Obiloviny lidské výživě

Výrobce Forsapi
EAN 9788087250280
ISBN 9788087250280
od 88 Kč

Nabídky

Kosmas.cz
1 varianta
Obiloviny v lidské výživě. Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - kol.
skladem
88 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Obiloviny v lidské výživě
info v obchodu
90 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - autorů kolektiv
skladem
91 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
info v obchodu
98 Kč

Popis produktu

<p>Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.<br /> Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.<br /><br /> Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)<br /> Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)<br /> Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)<br /> Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)<br /> Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)<br /> Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)<br /> Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)<br /> Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)<br /> Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)<br /> Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) <br /><br /> Publikace České technologické platformy pro potraviny.</p>

Parametry

Počet stran 54
Vazba brožovaná
Žánr Naučná