Domů Filmy, knihy, hry Knihy Síla přírodní fermentace Sandor Ellix Katz

Síla přírodní fermentace Sandor Ellix Katz

Výrobce Alferia
EAN 9788027130290
ISBN 9788027130290
od 271 Kč

Nabídky

Kosmas.cz
2 varianty
Síla přírodní fermentace. Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz
skladem
319 Kč
Síla přírodní fermentace. Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz e-kniha
skladem
271 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur, 1. vydání - Sandor Ellix Katz
skladem
317 Kč
Knihcentrum.cz
1 varianta
Síla přírodní fermentace
info v obchodu
339 Kč
Knihydobrovsky.cz
1 varianta
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Katz Sandor Ellix
info v obchodu
357 Kč
Grada.cz
1 varianta
Síla přírodní fermentace – vázané vydání, Katz Ellix Sandor
info v obchodu
399 Kč
Sevt.cz
1 varianta
Síla přírodní fermentace - Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Katz Sandor Ellix
do 3 dnů
399 Kč

Popis produktu

<p></p><p> Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.</p> <p> Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si lidstvo užívá po tisíce let a které se může stát součástí i vašeho jídelníčku. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.</p> <p> Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur.</p> <p> V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu či šumivé víno).</p> <p> Díky jedinečnému stylu autora, který mísí historky a exkurze z celého světa, více než stovku receptů a úvahy o fermentaci coby nástroji společenské změny, je tato kniha jedním z nejúspěšnějších titulů o fermentovaných potravinách vůbec.</p>

Parametry

Autor Sandor Ellix Katz
Počet stran 256
Překlad Zuzana Ouhrabková
Rok vydání 2020
Vazba vázaná
Žánr Naučná