Popis produktu
Steak na bylinkách je výrazná bylinková směs na přípravu vepřového nebo hovězího masa. Výborně dochutí i mořské nebo sladkovodní ryby. Tato směs se výborně kombinuje s různými marinádami na přípravu masa. Steak na bylinkách je postaven na kombinaci aromatického rozmarýnu a oreganem, svěží petrželkou a výrazného, ostrého pepře. Jako všechny bylinky, ani tato směs nemá ráda dlouhou tepelnou úpravu. Ideální je připravit marinádu oleje a trochu citronové šťávy a maso do marinády naložit, aby se chuť bylinek dostala do masa. Před samotným grilováním marinádu z masa otřete (třeba stěrkou) a grilujte bez obav z kapající a spálené marinády. Tento postup je skvělý na kuřecí nebo vepřové maso. Hovězí maso nebo ryby nemusíme marinovat. Raději si připravíme marinádu na potírání masa z koření steak na bylinkách, oleje nebo másla a citronové šťávy. Marinádou potíráme na grilu pár minut před dopečením. Na mase zůstane tenká vrstva aromatických bylinek a nestihnou se spálit. Složení: sůl (25%), pepř, petržel, rozmarýn, cibule, paprika, oregano Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.