Popis produktu
Kapr směs koření na tradiční přípravu kapra, lína, sumce nebo podobné sladkovodní ryby. Koření na kapra můžeme použít při přírodní úpravě nebo při smažení. Kombinace koriandru, kmínu a česneku je však výborná i na pokrmy z hub nebo zeleniny. Při smažení kapra můžeme použít koření přímo na maso, tak přidat při do mouky, ve které maso obalíme. Maso získá křupavou kůrčičku a při smažení méně prská protože se vlhkost z masa neuvolňuje do horkého oleje. Směs koření na kapra můžeme použít i při grilování kapra v létě na grilu. Tady je ideální připravit jednoduchou marinádu z rozpuštěného másla, citronové šťávy, koření na kapra. Filety z kapra osolíme, opepříme, dáme na gril a dvakrát, třikrát potřeme marinádou. Znovu uzavíratelný sáček Složení: česnek, kmín, sůl (15%), koriandr, paprika, pepř, kurkuma, pomerančová kůra, rozmarýn 35g