Domů Sport Zimní sporty Snowboarding Vázání na snowboard

Vázání na snowboard

Vázání na snowboard

Pátráte po místě, kde pořídíte snowboardové vázání za skvělé ceny? Vítejte! V této kategorii naleznete více než 300 dámských, pánských a dětských vázání, které vám během jízdy zaručí maximální komfort a stabilitu.

Snowboardové vázání, o něž jsme naši nabídku rozšířili, umožňuje rychlý nástup/výstup a pohodlnou jízdu. Anatomicky tvarovaný baseplate se postará o perfektní oporu boty. Do detailu vyladěná konstrukce je dostatečně pevná a lehká.

Top výrobci vybavení pro zimní sporty (např. Burton, Ride) při tvorbě těchto komponentů využili ty nejmodernější postupy, a tak vám budou spolehlivě sloužit dlouhá léta. Už jste se rozhodli, jaké vázání přibalíte do snowboardového vaku?

K2 YOU+H black dětské vázání na snowboard K2 YOU+H black dětské vázání na snowboard 3 536 Kč od 2 obchodů Nitro RYTHM black bronze dámské vázání na snowboard Nitro RYTHM black bronze dámské vázání na snowboard 4 241 Kč od 2 obchodů Nitro COSMIC WHITE LEVANDER dámské vázání na snowboard - S/M Nitro COSMIC WHITE LEVANDER dámské vázání na snowboard - S/M 5 686 Kč od Ešatna.cz K2 MINI TURBO RED dětské vázání na snowboard K2 MINI TURBO RED dětské vázání na snowboard 1 949 Kč od 2 obchodů Union Milan black dámské vázání na snowboard Union Milan black dámské vázání na snowboard 3 567 Kč od 2 obchodů Nitro VERTICAL black pánské vázání na snowboard Nitro VERTICAL black pánské vázání na snowboard 11 891 Kč od 2 obchodů K2 CASSETTE white dámské vázání na snowboard K2 CASSETTE white dámské vázání na snowboard 4 309 Kč od 2 obchodů K2 CASSETTE white dámské vázání na snowboard K2 CASSETTE white dámské vázání na snowboard 4 309 Kč od 2 obchodů Nitro RAMBLER RAW pánské vázání na snowboard Nitro RAMBLER RAW pánské vázání na snowboard 5 686 Kč od 2 obchodů Ride Capo SLATE BLUE pánské vázání na snowboard Ride Capo SLATE BLUE pánské vázání na snowboard 5 329 Kč od 2 obchodů Burton CITIZEN black dámské vázání na snowboard - L Burton CITIZEN black dámské vázání na snowboard - L 4 000 Kč od Swis-shop.cz Ride A-8 black pánské vázání na snowboard Ride A-8 black pánské vázání na snowboard 8 075 Kč od 2 obchodů Burton MISSION ALMANDINE pánské vázání na snowboard - M Burton MISSION ALMANDINE pánské vázání na snowboard - M 5 312 Kč od Swis-shop.cz Ride C-4 GREY pánské vázání na snowboard Ride C-4 GREY pánské vázání na snowboard 4 350 Kč od 2 obchodů Burton STEP ON WHITE/GRPHIC dámské vázání na snowboard - L Burton STEP ON WHITE/GRPHIC dámské vázání na snowboard - L 7 012 Kč od Swis-shop.cz Gravity RISE white dámské vázání na snowboard Gravity RISE white dámské vázání na snowboard 3 051 Kč od 2 obchodů Vimana SCANDO V2 black pánské vázání na snowboard Vimana SCANDO V2 black pánské vázání na snowboard 5 524 Kč od 2 obchodů K2 MERIDIAN fade dámské vázání na snowboard K2 MERIDIAN fade dámské vázání na snowboard 5 304 Kč od 2 obchodů Ride A-6 black pánské vázání na snowboard Ride A-6 black pánské vázání na snowboard 5 475 Kč od 2 obchodů Nitro COSMIC ULTRA BLACK dámské vázání na snowboard S/M Nitro COSMIC ULTRA BLACK dámské vázání na snowboard S/M 5 686 Kč od 2 obchodů K2 MERIDIAN black/white dámské vázání na snowboard K2 MERIDIAN black/white dámské vázání na snowboard 5 304 Kč od 2 obchodů Bataleon CHASER black pánské vázání na snowboard Bataleon CHASER black pánské vázání na snowboard 3 224 Kč od 2 obchodů Gravity G1 JR BLACK/PINK dětské vázání na snowboard Gravity G1 JR BLACK/PINK dětské vázání na snowboard 2 092 Kč od 2 obchodů K2 YOU+H white dětské vázání na snowboard - M K2 YOU+H white dětské vázání na snowboard - M 2 924 Kč od Ešatna.cz