IREKS ENZYMA Karina Citrón 250g

Dostupnost skladem
Výrobce IREKS ENZYMA
54 Kč
Do obchodu
Sladke-Peceni.cz

Popis produktu

Karina - citrón, 250g - Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí citrónu. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se.   KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15 minut bobtnat. Tento základ intenzivně  vyšlehat s 125g másla a spojit v hladký krém. Máslo lze také nahradit 500 ml šlehačky. Máslový krém:  250g Karina Citrón, 125g voda, 125g máslo. Spojíme Karinu s vodou a nechnáme 15 minut bobtnat. Poté tento základ intenzivně přišleháme do předem vyšlehaného másla a spojíme v hladký krém. Šlehačkový krém:   250g Karina Citrón, 125g voda, 500g šlehačka. Spojíme Karinu s vodou a nechnáme 15 minut bobtnat.  Poté tento základ přišleháme do předem vyšlehané šlehačky a spojíme v hladký krém.   Složení: cukr, glukózový sirup, sušená syrovátka, glukóza,  modifikovaný bramborový škrob E1414, rostlinný olej/tuk (palmový olej, plně ztužený palmojádrový tuk), kyselina E330,  emulgátor E472a, E471, mléčná bílkovina, aroma, stabilizátor E340, barvivo E160a.     Výživ. hodnoty ve 100g: energ. hodnota 1775kJ/425kcal,  tuky 6,5g, z toho nasycené MK 4,2g, sacharidy 88,1g, z toho cukry 67,6g, bílkoviny 0,8g, vláknina 0g, sůl 0,3g.